The story of a culinary revolution in companies

Frigo connecté
Our story

Marco Barboza, originally from Rio, is a passionate chef who has travelled the world and worked for large companies in Switzerland, the United States and the United Kingdom.

Inspired by his discoveries, he founded FEEL EAT to offer companies tasty, healthy and responsible meals that focus on the well-being of employees.

With his networked refrigerators, which are filled daily with homemade dishes in reusable containers, he offers a solution that is both delicious, modern, and sustainable.

Our suppliers
Des entreprises qui utilisent Feel Eat
200+
Repas donnés à des associations
+ de 1000
Des plats et recettes différents par semaine. Chaque semaine les plats changent
35+

Une vision tournée vers un avenir durable

Chaque aspect de notre concept est pensé pour réduire notre empreinte écologique. Nous utilisons des contenants en verre réutilisables, lavés et réutilisés à l’infini pour éliminer les plastiques à usage unique.
En alliant innovation technologique et engagement écologique, Feel Eat propose une alternative concrète pour les entreprises soucieuses de leur responsabilité environnementale et du bien-être de leurs employés.
FEEL EAT vous convie
Curieux de notre concept ?

Le meilleur moyen de le comprendre, c'est d'y goûter.